Početna Aikido O nama MediaLinkovi
Aikido    

-borilačko umijeće
-način života
-sklad sa protivnikom


 
Informacije za potencijalne studente: Aikido klub "Bonaca"-Eidokan dojo organizira dvomjesečne tečajeve za početnike.Nakon savladavanja programa odobrenog od Aikido World Headquatersa i HAS-a,  početnik može izraziti želju da polaže za prvi domajstorski stupanj i da se uključi u redovite programe kao i stalni članovi.Može samo pohađati dvomjesečni tečaj i napustiti ga na kraju roka, bez obveze da se nastavi baviti aikidom. Komisija za ispitivanje se sastoji od instruktora sa zvanjima od prvog stupnja majstorskog zvanja i naviše. Predsjednik Ispitne komisije HAS-a je  Robert Malić 5.DAN AIKIKAI. KYU (domajstorsko zvanje) stupnjeva ima 7(sedam), a gradacija ide od sedmog pa do prvog kyu-a. Naredno zvanje je prvo majstorsko ,označava se sa DAN .
Stupnjevanje majstorskih zvanja ide od prvog pa do desetog DAN-a. Do 5.DAN-a se polaže tehnički dio poznavanja aikida, dok se viša zvanja dodjeljuju od poglavara (DOSHU-a) aikida Moriterua Ueshibe.

 


Aikido klub "Bonaca" redovito organizira seminare u Splitu, a otvoren je za komunikaciju sa svim stilovima aikidoa.Upisi i treninzi se odvijaju redovito na istim terminima , gdje treniraju svi studenti.Gi (odjeća za trening) nije obvezatan,već se dopušta trenirati u trenerci dok ste na tečaju.Ljetna pauza je u periodu od 1.7-1.9., kada nema upisa.Sve dodatne informacije možete poslati na mail ili nas direktno kontaktirati na mob: 098/167-9647.